ПРОМЕДИКА е долгогодишен ексклузивен партнер на реномирани мултинационални компании од областа на фармацијата, медицината и стоматологијата.

ПРОМЕДИКА има специфичен и единствен модел на покривање на крајните корисници низ Р.Македонија. Нашата посветеност и одговорност кон здравјето ја демонстрираме преку следење на здравствената политика во согласност со економските критериуми и постојано сме фокусирани на соодветноста на ценовната политика согласно куповната моќ на крајните корисници.

МЕДИЦИНА

Основна дејност на Секторот за медицина е продажба на медицински помагала, медицински потрошен материјал и медицинска апаратура од реномирани производители.

СТОМАТОЛОГИЈА

Секторот за стоматологија и забна техника на Промедика е лидер на пазарот за материјали и опрема за стоматологија и забна техника во Македонија.

ФАРМАЦИЈА

Основна дејност на Промедика Фармација е продажба и дистрибуција на фармацевтски производи од светски реномирани производители.

0
ПРОДУКТИ
0
ПАРТНЕРИ
0
КЛИЕНТИ
0
ГОДИШНО ИСКУСТВО
0
ПРОДУКТИ
0
ПАРТНЕРИ
0
КЛИЕНТИ
0
ГОДИШНО ИСКУСТВО